Kush jemi ne?

Për kompaninë tonë

Kompania Lesna Ndërtimi është kompani ndërtimore e cila operon në territorin e Republikës së Kosovës.
Modeli i organizimit dhe struktura e kompanisë Lesna Ndertimi i përshtatet standardeve perëndimore, kështu ofron mundësinë e krijimit  të ekspertëve të profileve të larta, të rëndësishëm për të vepruar në këtë veprimtari, por edhe të jenë konkurues në treg, si në vend ashtu edhe jashtë tij.
Misioni i kompanisë Lesna Ndërtimi është t’i përgjigjet pyetjes se pse prania e një kompanie është jashtëzakonisht e rëndësishme. Kjo kompani ka qëllime të përcaktuara qartë, siguron cilësi pa kompromis, stimulon zhvillimin e veprimtarisë së ndërtimit në përgjithësi, dhe rrit sistemin e vlerave dhe qëndrueshmërisë për periudha më të gjata kohore.

Përkushtim dhe vullnet

Këto janë dy cilësi që shpalosin potencialin tonë të vërtetë. Kur japim gjithë zemrën dhe vullnetin tonë në çdo veprim dhe përpjekje, nuk ka asgjë që mund të na pengojë për të arritur suksesin.

Ekspertë në fushën e ndërtimit!

Kompleksi demonstron aftësi të specializuara në teknologjitë e ndërtimit.

Qasje profesionale!

I gjithë stafi i përfshirë në këtë projekt shfaq një qasje tejet profesionale.

Punë me cilësi të lartë!

Kompania ka ndërtuar në mënyrë të përsosur këtë rezidencë, duke shfaqur mjeshtëri dhe cilësi të jashtëzakonshme.

Kënaqësi e garantuar!

Ne garantojmë kënaqësi bazuar në kualitetin dhe rehatinë që ofron rezidenca Tem.

Pse duhet ta përzgjedhni TEM?

Hapësira gjelbëruese
Fasadë ventiluese
Vendparkim i bollshëm
Hapësira të rehatshme të jetesës
Vendndodhja e përshtatshme
Orientimi i banesave lindje-perëndim
Ndjenja e përkatësisë
Scroll to Top