Fasada ventiluese
zvicerane

Fasada ventiluese zvicerane paraqet një lloj dizajni arkitektonik që përmban një model të formave të përsëritura, si për shembull format trekëndore. Projekt i hartuar nga arkitektë sllovenë. Kompleksi TEM është i hartuar nga zyra sllovene, të cilët përdorën ekspertiza për planifikimin e një ndërtese moderne me struktura unike dhe inovative.

Kërko banesën

Galeria

Pjesët kryesore të kompleksit

Hapësira gjelbëruese

Hapësirë për banorët

Supermarketi

Vendparkime

Scroll to Top

A1-A2

Garsonjera

B1-B2-B3

Banesa 1+2

C1-C2

Banesa 1+1

D1-D3

Banesa 1+3

Këshilli i banorëvë (68.30+88.22)=156.52 m2

A2

Garsonjera

B1-B2-B3-B4

Banesa 1+2

C1-C4

Banesa 1+1

D2-D3

Banesa 1+3

A1-A2

Garsonjera

B1-B2-B3-B5

Banesa 1+2

C1-C2-C3

Banesa 1+1

D1-D3

Banesa 1+3