Hapësirë për banorët

Kompleksi banesor paraqet një gamë të gjërë dhe të shfrytëzueshme hapësirash për banorët. Hapësirat e tij të bollshme ofrojnë mundësi të mëdha për relaksim, argëtim dhe përdorim të lirë për të gjithë banorët. Kompleksi banesor siguron një mjedis të përshtatshëm për jetesën e komunitetit dhe për aktivitete të ndryshme sociale.

1

Hapësirë gjelbëruese

2

500 vende parkimi

3

Retail park në kompleks

4

Supermarket me sipërfaqe 2000m²

Gjelbërim brenda kompleksit

Rezidenca Tem vije me një stil dhe frymë tjetër, me hapësira të bollshme të gjelbra në të gjithë hapësirën e saj. Këto zona ofrojnë një mjedis freskues dhe të qetë për banorët, duke nxitur ndjenjën e mirëqenies dhe ofruar mundësi për relaksim, aktivitete dhe një lidhje më të ngushtë me harmoninë e natyrës.

Supermarketi

Vendparkimet

Ambientet e parkimit të rezidencës janë projektuar për të ofruar hapësirë të bollshme për një sërë automjetesh. Me hapësira të shënuara qartë, qarkullim efikas të trafikut dhe ndriçim të shkëlqyeshëm, ne i japim përparësi sigurisë së automjeteve të banorëve tanë.

Scroll to Top