Një vend ku përkasim dhe krijojmë lidhje të forta dhe të pathyeshme.

tem-1-b2

RRETH NESH

Ndërtuar me mjeshtëri
dhe saktësi

Mirë se vini në kompleksin rezidencial Tem ku komoditeti është gjithmonë në krye të prioriteteve! Përvoja shumëvjeçare, shumëllojshmëria e produkteve me dizajne dhe materiale të ndryshme, përzgjedhja e kujdesshme deri në detaje, e ka veçuar kompaninë Lesna si një kompani, ofertat e së cilës përcillen nga kualiteti i lartë dhe çmimi i volitshëm. Më tepër se 25 vite Lesna i ka përcjellë dhe dëgjuar kërkesat e konsumatorëve të vet, duke u munduar që t’i plotësojë të gjitha kërkesat dhe dëshirat e tyre. Profesionalizmi, kualiteti i prodhimeve dhe shërbimeve, prodhimet vetanake, partnerët e jashtëm me renome botërore, çmimet më të volitshme, e kanë pozicionuar kompaninë Lesna në piedestalin më të lartë të industrisë së mobilierisë në vendin tonë.

Lesna përpiqet të sjellë një rezidencë jo vetëm tërheqëse vizualisht, por edhe funksionale, praktike dhe të qëndrueshme.

Restorante

Vendparkime

Park

Supermarketi

Një sërë dyqanesh dhe biznesesh
Gjithçka një hap larg

Misioni ynë

Një strehë e vetme për
një jetë moderne.

Lesna vazhdimisht vendos standarde të larta në fushën e mobileve, investimeve dhe stilit të jetesës, duke u munduar të mbajë renomenë e arritur dhe të arsyetojë cilësinë e produkteve të saj. Në afarizmin e saj, Lesna është e orientuar drejt cilësisë që tregon njëkohësisht filozofi dhe praktikë.

Tipi A

Garsonjera

Qëndrim ditor

Kuzhinë

Tryezari

Banjo

A1 44.92m², A2 42.09m²

Tipi B

Banesa 1+2

Qëndrim ditor

Dy dhoma gjumi

Kuzhinë

Tryezari

Banjo

B1 84.87m², B2 93.4m², B3 79.01m²

B4 86.36m², B5 88.09m²

Tipi C

Banesa 1+1

Qëndrim ditor

Një dhomë gjumi

Kuzhinë

Tryezari

Banjo

C1 65.54m², C2 66.94m², C3 68.30m²

C4 69.51m²

Tipi D

Banesa 1+3

Qëndrim ditor

Tri dhoma gjumi

Kuzhinë

Tryezari

Dy banjo

D1 112.61m², D2 111.39m²

D3 116.40m²

Scroll to Top